Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Bemutatkozás

 

Balla Áron

Szolnokon születtem, ahonnan még gyermek koromban Kecskemétre költöztünk. Itt töltöttem az általános és középiskolás éveimet is.

Az érettségi után, tanulmányaimat Budapesten folytattam az Óbudai Egyetem, Had- és biztonságtechnikai mérnök szakán. Már az egyetemi éveim alatt éreztem, hogy nagyobb szerepet szeretnék vállalni a családi vállalkozásunkban, amely legfőképp társasházkezeléssel, biztosítási és pénzügyi tanácsadással foglalkozik. Ezért szabadidőmben elvégeztem az OTP Pénzügyi pont képzéseit és elkezdtem lakástakarék pénztári számlákkal, illetve lakás hitelezéssel foglalkozni. Megtanultam odafigyelni az emberekre, megérteni és velük együttműködve megoldást találni problémáikra.

Az alapszakos tanulmányom utolsó évében mélyebben merültem bele a biztonságtechnikai ismeretekbe.
Egy éves szakmai gyakorlatom a több, mint 10 000 főt foglalkoztató Budapesti Közlekedési Vállalat Zrt. (BKV Zrt.) biztonsági igazgatóságán végeztem, ahol beleláttam a munka-, tűz- és a vagyonvédelmi osztály munkájába.
Ezzel párhuzamosan megszereztem a munkavédelmi technikusi végzettséget, amely azóta szerves része a mindennapjaimnak, és nem csak a munkámban, de az élet számos más területén is befolyásolja a gondolkodásom.
Szakdolgozatomat is a BKV Zrt. közreműködésével írtam, mely egy éppen felújításra váró autószerelő tanműhely munkavédelmi hiányosságait vette számba, illetve az elmúlt 20 év technikai előrelépéséből adódó fejlesztési lehetőségekre adott javaslatokat.

Az alapszakos diplomám megszerzését követően tűzvédelmi tervező gyakornokként helyezkedtem el, mely magába foglalta a tűzvédelmi rendszerek kivitelezésének ütemezését is. Itt részletesen megismertem hogyan épülnek fel a tűzjelző-, illetve a hő- és füstelvezető rendszerek.
Ebből következik, hogy az Óbudai Egyetem, Tűzvédelmi szakmérnök szakán folytattam az ismereteim bővítését, melynek végén egy 160 lakásos társasház tűzvédelmi hiányosságait tártam fel. Szakdolgozatban bővebben írtam Magyarország társasházainak tűzvédelmi állapotáról, feldolgoztam több társasházi tűzesetet, következtetéseket levonva az épületek általános állapotáról, továbbá igyekeztem minél érthetőbben érvelni a tűzvédelmi berendezések precíz karbantartása, illetve a modern tűzjelző rendszerek létesítése mellett.

Egyéni vállalkozóként öt éve tevékenykedem és folyamatosan bővítem a szolgáltatásaimat, de mindig úgy választom meg az új területeket, hogy azok a megbízhatóságot és a biztonságot szolgálják.
 
“Az egyetlen fenntartható előny versenytársaiddal szemben az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők”
(Arie De Geus)

Egyetemi végzettségek

  • Tűzvédelmi szakmérnök
  • Had- és biztonságtechnikai mérnök

További tanulmányok

  • Munkavédelmi technikus
  • Emelőgép ügyintéző
  • Társasházkezelő
  • Ingatlan közvetítő
  • Angol, társalgási szint

Elérhetőségek

  • Telefonszám: +36-70/453-7234
  • E-mail cím: balla@besafety.hu